دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

پاسخ موسوی به ادعای آمریکایی ها:تلاش برای تمدید محدودیت‌های تسلیحاتی ایران بی فایده است

سخنگوی وزارت امور خارجه عنوان کرد: همزمان با تلاش مذبوحانه و غیرقانونی رژیم آمریکا برای تمدید محدودیت‌های تسلیحاتی ایران، ایالات متحده با آن سابقه طولانی راهزنی، یک «قایق حامل سلاح» کشف و ضبط می‌کند. چه تصادفی! حقه‌ای قابل انتظار، اما رنگ‌باخته و بی‌فایده.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۹ - ۱۹ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 09
کد خبر: ۴۹۸۸۶

به گزارش راهبرد معاصر سید عباس موسوی سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز (پنجشنبه) در توئیتی درباره ادعای بی اساس آمریکایی ها نوشت: « دقیقا همزمان با تلاش مذبوحانه و غیرقانونی رژیم آمریکا برای تمدید محدودیت‌های تسلیحاتی ایران، ایالات متحده - با آن سابقه طولانی راهزنی - یک «قایق حامل سلاح» کشف و ضبط می‌کند. چه تصادفی! حقه‌ای قابل انتظار، اما رنگ‌باخته و بی‌فایده.»

به گزارش فارس، سید عباس موسوی سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران همچنین امروز (پنجشنبه) در واکنش به ادعای مقامات آمریکا مبنی بر توقیف شناور ایرانی حامل سلاح به یمن اظهار داشت: دروغگویی، اتهام زنی و نفرت پراکنی از عناصر اصلی سیاست خارجی آمریکا به ویژه در رژیم فعلی است و اظهارات وزیر خارجه "نفرت پراکن" آمریکا نیز نشات گرفته از همین رویکرد است. 

سخنگوی وزارت امور خارجه با بی اساس خواندن این اتهام واهی افزود: آمریکایی ها که احساس می کنند برای ادامه محدودیت های تسلیحاتی کشورمان در صحنه بین المللی و شورای امنیت دستاوردی نداشته اند تلاش می کنند با اتهام زنی و دروغگویی بهانه هایی برای استمرار فشار حداکثری و پیشبرد اهداف خبیثانه خود فراهم کنند.

 

فارس

ارسال نظر